kartuše hp 655
Uncategorized

Kje dobiti poceni in kvalitetne kartuše hp 655

Kartuše hp 655 kompatibilne običajne ter večja velikost XL so izdelave za HP tiskalnike. Kompatibilne kartuše hp 655 lahko namestite v tiskalnike HP DeskJet Ink Advantage 3525, HP DeskJet Ink Advantage 4615, HP DeskJet Ink Advantage 4625, HP DeskJet Ink Advantage 5525 in HP DeskJet Ink Advantage 6525. Gre za običajne kartuše, ki pa imajo vseeno precej več črnila v sebi, kot ga imajo originalne HP kartuše, ki so bistveno tudi dražje od kompatibilnih. Zato boste prihranili na denarju in lahko več natisnili, kot ste kdaj koli prej.

kartuše hp 655

Kompatibilne kartuše hp 655, ki imajo dosti večjo kapaciteto za tiste, ki veliko tiskate, pa se imenujejo kartuše hp 655 XL in imajo oznake CZ109AE, CZ110AE, CZ111AE, CZ112AE. Če bi želeli še več prihraniti in privarčevati na kartušah, pa lahko kupite komplete kartuš, na primer dvojno ali trojno pakiranje, za kar boste seveda dobili popust.

Poleg tega boste prejeli še dve leti garancije na kartuše, kar pomeni, da če je kar koli narobe, lahko kartuše zamajate ali vrnete in dobite nove ali denar nazaj. In to vse iz vašega udobnega naslonjača. Pa še poštnina je zastonj pri nakupih večjih od 35 evrov. Če niste gotovi, najprej naročite ne paket, da se prepričate v kakovost kompatibilnih kartuš.

Kompatibilne kartuše hp 655 so enako kakovostne, kot originalne, le da za originalne plačate več za ime, kot za samo kartušo. Zakaj bi to počeli, če ni treba. Največkrat kompatibilne kartuše izdeluje en in isti proizvajalec, včasih tudi kak drug, le da nimajo znamke in imajo samo oznako, za katere tiskalnike so kartuše primerne. To velja seveda za kakovostnega in preverjenega proizvajalca. Obstajajo tudi zanič kompatibilne kartuše od čisto neznanih proizvajalcev in ponavadi te kupite v tujih trgovinah.

Če niste čisto gotovi, ali so te kartuše za vaš tiskalnik prave, vpišite v iskalnik na spletni strani znamko in šifro vašega tiskalnika in dobili boste seznam vseh kartuš, ki so na voljo zanj.