Zanimivosti

Čakre

V nadaljevanju vas čaka zelo zanimiva tema, ki je mogoče za nekatere res tuja, nekateri pa se s tem pojavom ali kako se bi izrazila ukvarjajo redno. Govorili bomo o čakrah, kot pravim je za marsikoga to neznanka. Sedaj se vsi tisti, ki prvič slišite to besedo sprašujete kaj sploh to je, je to kakšna bolezen ali predmet. Ne rabite se vsi tisti ne vedeži ustrašit, to so nekakšne energetska središča v našem telesu. Nekaj o tem si lahko preberete tudi na tej strani https://www.nadlani.si/zdravje/cakre/

Verjamem, da nas je tudi že precej, ki smo slišali za to besedo ampak nikoli nismo se ukvarjali kaj pomeni beseda čakra. Čakre niso nič slabega, ampak kot sem rekla energetske točke oziroma središča v našem telesu, kar vplivajo na različne organe v našem telesu. Težko je mogoče to komu razumeti, ki se ne ukvarja s takimi in podobnimi stvarmi. Mogoče vam bo lažje razumeti, da so čakre nekakšni centri na našem telesu, sedem centrov lahko najdemo na našem telesu od glave pa vse do dimelj. Mogoče se komu poraja sedaj vprašanje, kje se sploh nahajajo v našem telesu? Imamo jih v bližini žlez z notranjim izločanjem, in te žleze nam uravnavajo hormone v našem telesu.

Težko je razumeti te naše čakre v našem telesu, saj nas večinoma sploh do sedaj ni vedela, da se to nahaja v nam. naše telo je res zanimivo za raziskovati, saj pravijo, kdo ima čakre zelo razvit, tisti je napolnjen z energijo. Če ste zdravi se čakre vrtijo z veliko hitrostjo, če pa postanemo bolani pa pomeni, da se je ena začela počasneje vrteti. To je, kot en stroj, saj tudi pravijo da je naše telo, kot en stroj. Na spletni strani lahko najdete en kup informacij, če bi radi še več pomembnega izvedeli. Zelo zanimivo je vedet kaj vse se skriva v našem telesu, saj smo, kot en stroj.