Zanimivosti

Mobilni panoji

Ste novo nastalo podjetje, ali pa še niste tako znani po svetu? Za vas imamo rešitev, in sicer oglaševanje na mobilnih panojih. Mobilni panoji vam omogočajo, da se bosta vaše ime in vaš logotip videla že na daleč, ko se bodo ljudje sprehajali ali peljali mimo naših postavljenih panojev. Ker so mobilni panoji veliki, jih bodo zunanji gledalci zagotovo opazili, nekateri pa jim bodo posvetili nekaj več pozornosti. Ta način oglaševanja je bil vedno eden izmed najbolj učinkovitih, saj vam podjetje Magma lahko pomaga pri oblikovanju in vam svetuje, kaj najbolj pritegne opazovalce.

Mobilni panoji pa so seveda različnih vrst: obstajajo fiksni, kamor podjetje obesi samo plakat, nudijo tudi premične panoje, te so v obliki reklamnih prikolic. Te vam lahko dostavijo na želeno lokacijo. Reklamne prikolice nudijo sprednjo in zadnjo stran. Se pravi imate dve površini, kamor lahko obesite plakat, ki ga bodo res videli vsi ljudje iz vseh strani. Tematika, ki jo prikazujejo mobilni panoji seveda ni določena. Lahko gre za vaše podjetje, za katerega želite večjo prepoznavnost, lahko so to različne zabave ali pikniki, ki jih organizirate, in želite čimveč obiska. Seveda lahko za reklamo različnih sejmov, storitev, produktov. Vse to so možnosti, ki jih lahko predstavite.

Mobilni panoji so res odlična rešitev, če želite postati prepoznavni. Podjetje Magma vam pomaga pri uresničitvi vaših ciljev in vam pomaga izbrati tudi najboljšo lokacijo, kjer bo pano videlo kar se da največ ljudi. Pomembno je tudi, da se panoji pojavljajo na več različnih mestih. Dejstvo je namreč, da če se ljudje mimo enega in istega panoja gibljejo vsak dan, se ga navadijo in za to ni več aktualen. Takoj so malo spremenimo temo, je pano spet zanimiv za vse gledalce. Zato je priporočljiv zakup več lokacij naenkrat ali pa po eno lokacijo za nekaj dni. Le z nenehnim trudom in oglaševanjem bomo bližje prepoznavnosti.

Pokličite že danes in si zagotovite najboljše mesto za vaš pano. Naj vas svet spozna!