Dom in vrt

Klimatska naprava

V prostoru je vedno udobno, če je temperatura ravno pravšnja. Zato je vedno zaželena klimatska naprava. V podjetju Ream imate veliko izbiro med bivalnimi klimatskimi napravami, ki vam zagotavljajo, da bo prostor dovolj ohlajen in topel. Klimatske naprave Mitsubishi Electric vam zagotavljajo izbiro po meri, imajo napreden sistem hlajenja in ogrevanja, ki omogoča sistem z enojnem ali >>multi split<< principu, pri katerem lahko uporabljajo več notranjih enot. Njihove klimatske naprave odlikuje lepa oblika, tiho delovanja in kompaktna struktura. Imajo pa tudi dodaten sistem kateri filtrira zrak in vam omogoča odstranitev prašnih delcev, alergenov, virusov, ter neprijetnih vonjav, primeren je za poslovne prostore, kjer je koncentracija ključna. Njihove naprave imajo preproste linije, zmogljivo notranjo in zunanjo enoto. So energetsko varčne, upravljate jih lahko z daljinskim upravljalnikom, ali preko Wifi-ja, omogoča pa vam hlajenje kar do -10°C.

 

klimatske-naprave

Profesionalne klimatska naprava vam omogoča, tri nivoje (Standard, Power inventer in Zubadan). Če imate prostore, daljše razdalje med enotami ali potrebo po hlajenju v zahtevnejših razmerah, je profesionalne klimatska naprava za vas. Možnost pa je priključitev več naprava na eno samo zunanjo enoto. Njihove naprave so kompaktnih dimenzij, tihega delovanja, imajo možnost avtomatskega zapiranja izpihovalnih loput, tri stopenjski ventilator, ki vam omogoča hlajenje večjih prostorov, kar do -15°C. Njihova montaža je zelo enostavna, njihovo delovanje je zelo tiho.

Če je klimatska naprava prava izbira za vas, si lahko pogledate še dodatne naprave in jim pošljete povpraševanje.

Njihovo podjetje je na slovenskem trgu že več kot dve desetletji. Aktivno so prisotni na področju klimatizacije in strojnih inštalacij. So pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za ogrevanje, hlajenje in prezračevanja prostorov. Mishubishi naprave sodijo v sam svetovni vrh, ker se odlikujejo z japonsko tehnologijo.

Še več informacija pa najdete na njihovi spletni strani.