Uncategorized

Najboljša pečica 2020 je prvi korak do popolnega obroka

Si želite kuhati kot največji kuharski mojstri? Naj bo kuhinja vaše kraljestvo, kjer se mešajo omamne dišeče vonjave in se ustvarjajo najbolj slastne dobrote na svetu. V vašem domu lahko čisto vsak vikend zadiši po sveže pečeni hrustljavi potici in mehki borovničevi piti. Zagotovo vas je kdaj prešinilo, da bi radi pekli domač kruh ali pa svoje najbližje večkrat letno razveselili s sočno pečenko, vendar v kopici opravkov za takšne kuharske podvige ponavadi zmanjka časa. Vendar ne obupajte prehitro – z Mielejevo pečico je vse to mogoče. Pečica generacije 7000 je nova definicija popolnosti -ne glede na to, kaj želite pripraviti, bo vaš obrok pomagala preoblikovati do čiste brezhibnosti.

Perfekcionisti ali ne, pečica generacije 7000 bo natančno izpolnila vse vaše želje in zahteve, saj je razvita za vselej popolne rezultate. Vas je strah, da bi jed spekli preveč ali premalo? Nikar. Vaša jed bo pripravljena točno tako, kot želite – pečica ima brezvrvični termometer, ki poskrbi, da se jed pravilno speče do želene središčne temperature, nato pa se avtomatsko izklopi. Ne glede na to, kam postavite hrano, jo boste spekli enakomerno, saj temperatura v notranjosti pečice ostane povsod enaka. Zahvaljujoč posebni tehnologiji TasteControl* se lahko poslovite od skrbi o prepečenih jedeh. Pečica ima možnost časovne nastavitve in bo pekla tako dolgo, kot boste sami želeli, takoj za tem pa se bo povsem ohladila, zato lahko uživate v popolni brezskrbnosti.

Ohranjanje nadzora kjerkoli in kadarkoli

Četudi imate ogromno opravkov, si lahko s pečico generacije 7000 medtem privoščite tudi peko vašega najljubšega peciva. Se vam mudi? Pečica se izjemno hitro segreva, iz stanja mirovanja jo lahko v trenutku spravite do največje zmogljivosti. Morate nujno na pošto, obesiti perilo ali pa peljati sina na trening? Svojo pekovsko kreacijo lahko imate po zaslugi vgrajene kamere* ves čas pod nadzorom, ne glede na to, kje ste. Kamera vsako minuto posname sliko visoke ločljivosti in jo posreduje na vaš telefon. Če vas skrbi, da bi karkoli šlo narobe, lahko mirne volje preverite stanje. Vaša hči doma eksperimentira s piškoti, vi pa ste še v službi? Ni problema, vsako minuto ji lahko pošljete nov nasvet. Tudi pospravljanje in čiščenje naenkrat ni več skrb in tegoba, ampak ravno obratno. Pečica zmore pirolitično čiščenje* – notranjost pečice se maksimalno segreje, zato se vsi ostanki in drobtine pretvorijo v pepel, ki ga nato zlahka počistite. Z Mielejevo pečico pecite hitro, brezskrbno in slastno.

*Značilnosti opreme so odvisne od modela.