Dom in vrt

Lesena okna za več topline

Kupujete nova okna? Odločite se za lesena okna prima, ki so varčna, kakovostna in ugodna. Za njihovo izdelavo uporabljajo le najkakovostnejši les, kar ga je moč dobiti, prav tako jih naredijo po meri, torej povsem takšna, kot jih potrebujete.

lesena okna

Lesena okna vsakemu domu pričarajo več topline, nekaj občutka udobja in domačnosti. V prostore vnesejo nekaj narave, saj so nenazadnje, narejena iz naravnega materiala – lesa, ki se odlično obnese pri vseh mogočih izdelkih. Okna, narejena iz lesa, so primerna za vse prostore in se podajo dobesedno vsepovsod. V kombinaciji s termopan stekli so tudi odlična zvočna ter toplotna izolacija, pa še povsem naravni so, torej brez umetnih dodatkov. Seveda je treba lesena okna zaščititi pred zajedavci in vplivi iz okolja, saj lahko v nasprotnem primeru začnejo propadati. Zaščiti se posvetijo že med samo izdelavo, ki je strokovna, natančna in na vrhunski ravni. Potem pa je treba zaščito redno obnavljati, da lahko okna dlje časa ostanejo kot nova. Z redno in primerno nego jim boste podaljšali življenjsko dobo in jih ohranjali lepa, vi pa jih boste z veseljem gledali še leta in leta.

Če kupujete lesena okna, lahko izberete različen les, različne oblike, proizvajalcu poveste mere, število oken in posebne želje, svoje želje pa lahko izrazite tudi glede barve. Lahko izberete povsem naravno barvo, vendar se zavedajte, da les na soncu sčasoma svojo barvo spremeni. To je treba vzeti kot naraven proces in gotovo vas ne bo motilo, če bodo okna iz smreke sčasoma malce porumenela.

Kakor koli že, lesena okna so spet pridobila na priljubljenosti, saj pripomorejo k toplini in domačnosti v našem domu, hkrati pa v dom vnesejo nekaj zunanjega – naravo. Ko jih kupujete, se posvetuje s strokovnjaki s tega področja, ki vam bodo našteli še več prednosti in vas seznanili z vsemi podrobnostmi vaše izbire. Žal vam zagotovo ne bo.