domofon
Dom in vrt

Zagotovite svojemu domu sodoben domofon

Vaš dom si zašluži zanesljivo varnost. Zato vam pri podjetju Vat-sp ponujajo domofone, ki jih odlikujeta najsodobnejša tehnologija in moderen dizajn. Domofon tako predstavlja izredno priročno napravo, ki združuje varnost ter enostavno, priročno in funkcionalno uporabo. Z njegovo pomočjo lahko nadvse preprosto komunicirate z vašimi obiskovalci, ki stojijo pred našimi vhodnimi ali dvoriščnimi vrati. Izbirate lahko med domofoni z avdio ali video povezava, le ta pa vam omogoča zanesljivo komunikacijo na daljavo in brez osebnega stika. Znatno se olajša komunikacija in poskrbi za boljšo varnost pred neželenimi gosti ter omogoča odličen nadzor nad okolico vašega doma.

Domofon, ki vas bo navdušil

Hiter tehnološki razvoj je mogoče zaznati tudi pri teh nadvse funkcionalnih napravicah. Sodobni domofoni tako združujejo številne napredne funkcije in različne prilagoditve potrebam strank. Kompaktno in kakovostno ohišje zagotavlja njihovo odpornost na mehanske poškodbe, hkrati pa zlahka kljubuje najrazličnejšim vremenskim pojavom. Tako bo vaše komuniciranje z obiskovalci ves čas potrekalo nemoteno in zanesljivo. Domofone podjetja VAT lahko prav zaradi enostavne uporabe in priročnosti srečate tako v stanovanjskih objektih, kot tudi enostanovanjskih hišah, svojo nalogo pa vrhunsko opravljajo tudi v poslovnih in vseh drugih prostorih.

Zadnji hit na trgu so zagotovo video domofoni, ki omogočajo, da lastnik objekta vidi svojega obiskovalca. Na tak način pa se doseže kar največja stopnja varnosti. Video domofon ima zelo dolgo življenjsko dobo ter ne zahteva nobenega posebnega vzdrževanja. Ta vrsta domofonov ima dislocirano kamero, ki vam predvaja dogajanje v živo. Tako si lahko v vsakem trenutku na monitorju domofona ogledate, kaj se dogaja pred vhodom v vaš dom. Dogajanje si lahko predvajate celo na pametnem telefonu ali kateri drugi pametni napravi, če izberete video IP domofon. Takšni pametni IP domofoni so uporabni tudi kot nadzorna varnostna kamera za zaščito objektov pred nepridipravi, poleg tega pa omogoča še veliko različnih dodatnih funkcij. Oglejte si VAT ponudbo in spoznajte, kaj vse vam te naprave nudijo.