Uncategorized

E-mail marketing za uspešno oglaševanje

Marketing oziroma oglaševanje česarkoli kar ponujate je še kako pomembno in s tem boste zagotovo pridobili kar nekaj novih strank. Dandanes ima že velika večina ljudi tudi e-mail. No obstaja tudi e-mail marketing pri katerem je uspeh zagotovljen. Tukaj boste pridobili veliko novih strank. Najprej je pa seveda potrebno narediti nek oglas in pa prav tako se je potrebno z tem marketingom truditi in le tako boste potem videli uspeh. Več o tem marketingu pa na: https://filippesek.com/email-marketing/.

E-mail marketing je ravno tako zelo pomemben kot mogoče na primer spletni marketing. Je pa to dvoje skoraj enako, le da mogoče e-mail potrebuje malo več vloženega truda. Tukaj je seveda najbolj pomembno, da ne izberete zdaj ravno vseh e-mailov in vsem ljudem pošljete svoj oglas. Najboljše je najprej izbrati svoje obstoječe stranke in njim poslati mail s kakšno ponudbo. Potem pa so tukaj tudi raziskave, da malo poiščete ljudi, ki so mogoče že kaj podobnega iskali oziroma potrebovali. Prav tako mail pošljite vsem, ki so mogoče samo enkrat uporabljali vašo storitev. Seveda je pa tudi tukaj pri e-mail marketingu pomembno, da bo oglas čim bolj privlačen. E-mail marketing je uspešen le, če je privlačen oglas, ker brez tega uspeha zagotovo ne bo ali pa ga ne bo v takšnem številu kot si mogoče želite.

E-mail marketing je ravno tako pomemben, kot kakšen drug način marketinga. Tukaj je seveda enako potreben nek trud in pa ne smete prehitro obupat. Na e-mail marketingu delajte vsaki dan in stranke bodo prišle, ampak potrebno bo nekaj časa. Boste pa videli kolikšno število novih oziroma stalnih strank boste pridobili na ta način. Pravijo tudi da je ta marketing bolj uspešen, če v oglas vsaj enkrat vključite tudi naslovnikovo ime. Ampak jaz mislim, da to kar drži, saj je lepo, če nekdo prebere nek oglas in vidi notri svoje ime in ima tako občutek, da je namenjen samo njemu.