Zanimivosti

Prepovedana hrana za pse je tudi mleko

Danes nas je ogromno takih, ki imamo svoje hišne ljubljenčke. Seveda med hišne ljubljenčke, spada ogromno različnih živali. Najbolj so priljubljeni kužki, ki jih ima ogromno družin ali posameznikov. Kužki oziroma psi so tako priljubljena bitja, kdor ga doma nima si tega ne more predstavljati. Nastane pa pri nekaterih težava, ker ne vedo kaj psu lahko ponudijo za jesti. Moram povedat ni vsa hrana, ki jo mi pojemo tudi za naše pse. Je hrana, ki je vaš kužek ne sme jesti, saj lahko tudi ob določeni hrani pogine. To pa ne bi bilo najboljše, ne za nas ne za bogega kužka.

Obstaja prepovedana hrana za pse. Kar pomeni, da te hrane res pes ne sme jesti, ker lahko tudi ob določeni hrani vam tudi pogine. Vsak preden si nabavi psa, bi se malo moral pozanimati o sami prehrani psa. Danes to res ni težko, saj na internetu najdemo ogromno o pasji prehrani. Tudi če napišemo na Google prepovedana hrana za pse, nam vrže ogromno zadetkov. Danes lahko kupite res kvalitetne brikete, ki vsebujejo vse vitamine, ki jih vaš pes potrebuje. Nekateri raje psu kuhajo hrano, ker pravijo da je bolj zdrava. Ampak včasih nekateri pozabijo, da vsaka hrana ni za psa.

prepovedana hrana za pse

Posebej ne bom naštevala katera je prepovedana hrana za pse. Že če stisnete na povezavo zgoraj vam bo takoj jasno kaj vaš pes ne sme jesti. Prosim držite se nasvetov, če hočemo imeti zdravega kužka. Ne bo mu škodil že en košček čokolade, mogoče ne vašem psu, mogoče pa drugem bo takoj slabo. Zato raje ne poskušajte kaj se bo zgodilo vašem psu, če mu ponudite nekaj o prepovedane hrane. Pomislite vaš pes je živo bitje, ki vas ima rad. Mislim, da imate tudi vi njega in mu ne želite nič slabega. Prepovedana hrana za pse ni za hec tako imenovana.